Zo werkt het

De kennismaking

Wat wilt u zeggen en wie wilt u bereiken. Laten we het daar eerst eens over hebben. Gaan we daarna kijken hoe we het gaan aanpakken.

Aan de slag met uw teksten

U wilt dat we teksten voor u schrijven, of wilt u bestaande teksten door ons laten redigeren? Dat kan sneller dan u denkt.

Aan de slag met uw website

Eerst maken we een functioneel ontwerp. Uw informatie moet immers binnen drie muisklikken te vinden zijn.

Daarna zijn de teksten aan de beurt. Die mogen geen grammetje vet teveel hebben. En natuurlijk de toon die bij u past: het gaat hier tenslotte wel om uw website.

Als alles (inclusief contactformulieren, agenda, fotoboeken en wat u verder nog graag zou willen) op zijn plek staat, is het tijd voor de definitieve vormgeving.

Natuurlijk wilt u op elk moment van de dag kunnen zien of het allemaal een beetje opschiet met die website. Daarom doen we al het werk meteen online, op een adres dat u alleen kent.

Als u tevreden bent, installeren we de website op uw internetdomein. Mocht u trouwens nog geen internetdomein hebben, dan regelen we dat binnen een dag voor u. Ook krijgt u van ons natuurlijk alle bestanden.

Wat kost dat?

Bij txtbreed hoeft u niet bang te zijn voor creatieve consultancy-, copywriter- of internetgoeroe-nota’s. We houden namelijk niet van gedoe achteraf. Als u na de kennismaking besluit dat u met ons in zee wilt gaan, maken we heldere afspraken.

Comments are closed.